Git Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Witam. Po odblokowaniu botloadera i zainstalowaniu twrp pobrałem globalną wersje romu wszystko poszło bez problemu jednak telefon nie włącza się cały czas wisi czarny ekran. Zabawy z roznymi wersjami miflash bez skuteczne wyświetla się komunikat can not read from port com10. Proszę o jakąś poradę jak to naprawić. Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Czy fon jest wykrywany przez menadżera urządzeń, kiedy wprowadzisz fona w fastboot a?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Git Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 W miflash pisze device COM10 Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaNo i w menadżer urządzen wykrywa port hs usb qdloader 9008 przy podlaczeniuWysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Zobacz czy to pomoże żeby odblokowało ten port 10 https://handsetgeek.com/qualcomm-hs-usb-qdloader-9008-driver.html
Git Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 Dziękuję za pomoc udało się posiłkując się lektura z forum xda. Dla potomnych rozwiązanie to wyczuć moment włączenia trzech przycisków podłączyć kabel a w miflash szybko kliknąć odśwież i flash na tą kombinacje potrzebowałem około 3sekund i ruszyło. Pozdrawiam jeszcze raz serdecznieWysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Grothgar Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi