pjastrzab Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Przede wszystkim chce sie przywitac bo pierwszy post i od 3 dni posiadam telefon xiaomi redmi note 5. Jako ze to jest pierwszy xiaomi to mam kilka pytan 1. jaki to dokładnie model ( kupiony w sklepie https://www.grosbill.com/4-_redmi_note_5_dual_sim_32go_3go_ram_lte_noir-745347-mobilite_pda-smartphone_android wersia global) niby kupilem redmi note 5 ale według specyfikacji blizej mu redmi note5 pro jak to w końcu jest wersia miui miui global 10 wersia stabilna 10.0.1.0 (OEIMIFH) NAZWA MODELU M1803E7SG 2. jak już określę dokładnie model to gdzie szukać czysty rom global od xiaomi taki jak mam teraz 3 Jak już ogarnę to wszystko i zainstaluje TWRP czy romy global lub wasze będę mógł instalować przez twrp dziękuje z góry za odpowiedzi pozdrawiam
maxio69 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Redmi note 5 pro to telefon który ma aparat 20mpx. Ten jak widać nie ma.
pjastrzab Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Dzięki za szybka odpowiedz ale co do szybkości miui 9 a 10 nie mam porównania bo zaraz po odpaleniu telefonu zaktualizował sie do miui 10. Telefon kupilem w Francji bo tu mieszkam ale ma snapa 636 i podwójny aparat wiec chyba jest podobnie jak w Polsce. POPRAW MNIE JAK SIĘ MYLĘ TEN ROM NA CZERWONO MAM POBRAC ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download★ Redmi Note 5 Latest Russia Stable Version Fastboot File Download★ Redmi Note 5 Lastest Global Developer Version Fastboot File Download★ Redmi Note 5 Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download★ Redmi Note 5 Pro Lastest India Developer Version Fastboot File Download★ Xiaomi Mi 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download Mam jeszcze jedno pytanie co się stanie jak pomylę romy
pjastrzab Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Dzieki za pomoc jak byś był łaskawy to będę wdzięczny . wiem ze te romy sa pod fastboota ale czy sa czyste romy pod twrp
Nezumi Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi