Skocz do zawartości

Mi TV wreszcie z jezykiem Angielskim!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wielu ludzi bedzie to news conajmniej miesiaca,

Hugo Barra zapowiedzial ze w najbliższych tygodniach pojawi sie Angielskie Menu w Mi TV!

Mozna sie zaczac powaznie zastanawiac nad tym telewizorem :)

Szczegóły tutaj:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ile taki telewizor by kosztował ze sprowadzeniem do PL? Ciekaw jestem jak to wygląda na tle konkurencji. Specyfikacje ma naprawdę super.

Po pierwsze ciężko będzie Ci znaleźć kogoś kto Ci go sprzeda. Wiele sklepów z Chin nie chce sprzedawać telewizorów bo telewizor łatwo jest uszkodzić podczas transportu. Jednak jak znajdziesz już np.

http://www.aliexpress.com/item/The-Latest-High-Grade-47-Inches-3D-Xiaomi-Smart-TV-Full-HD-Snapdragon-600-MPQ8064-Quad/1450806048.html

Koszt jest bardzo wysoki, cena 1400 dolarów plus VAT 23% (to nie telefon, na pewno będziesz musiał zapłacić) - 1722 dolary, aktualny kurs dolara przy kupnie to 3,33. W ostateczności wychodzi 5.734,26 zł.

Dla przykładu na allegro jest:

http://allegro.pl/telewizor-lg-49ub850v-smart-tv-4k-ultra-hd-3d-ips-i4706290127.html

Ta sama matryca, ten sam rozmiar i ta sama rozdzielczość 4K i cena 3.680 zł. Za 2.000 zł kupisz bardzo dobre kino domowe do tego, ale gwarancja jest w Polsce i menu masz w języku polskim.

Edytowane przez tosshi2
Opublikowano

Patrząc na sam koszt TV to nie jest on mały. Choć nie wiem ile takie LG kosztuje w Chinach.

Jednym słowem, nie ma co myśleć o tym TV nawet.

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.

Opublikowano

Patrząc na sam koszt TV to nie jest on mały. Choć nie wiem ile takie LG kosztuje w Chinach.

Jednym słowem, nie ma co myśleć o tym TV nawet.

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.

Lg ktory kupisz w Polsce jest produkowany w Polsce pod Wroclawiem. Xiaomi w swoich telewizorach korzysta z matryc lg wiec nie jest to ta sama matryca bo lg ma fabryke w chinach i stamtad pewnie xiaomi bierze matryce ale technologicznie jest pewnie to samo. Bo technologia tu czy tu jest taka sama.
Opublikowano (edytowane)

Ile taki telewizor by kosztował ze sprowadzeniem do PL? Ciekaw jestem jak to wygląda na tle konkurencji. Specyfikacje ma naprawdę super.

Jak chcesz to moge go miec dla ciebie za ok 4000zl. Legalnie z FV / paragonem. Sam sie nad nim mocno zastanawiam :)

Sam TV, bez zestawu glosnikow za ok. 3500zł

Pamietac nalezy ze nie jest to tylko telewizor, podzespoly ma jak topowy smartfon + kino bezprzewodowe w drozszej wersji.

Edytowane przez Accessories 4 You
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...