Tomiz Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam, kupował może ktoś Xiaomi Mi4 na pandawill.com? Zarówno cena Mi4 jak i koszty wysyłki są atrakcyjne a z tego co wiem to wkrótce mają robić promocje. Jak w praktyce wygląda u nich zwrot podatku, którym się tak chwalą na stronie? 1
Khan Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Z tego co widzę obecna cena za Mi4 16 GB u nich to $389, a na ibuygou $379. Na ibuygou dostajesz dodatkowo free pokrowiec. Oni niby mają free wysyłkę ale z tego co poczytałem o nich to właśnie na wysyłkę i dostępność towaru jest najwięcej negatywów, sporo negatywów. Osobiście bym u nich nie kupił.
kitowsci Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Nic od Firmy Xiaomi z pandawill bym nie brał,dostałem od nich podrobionego powerbanka Wysłane z mojego MI 3W
Gin Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 A ja kupiłem dwie sztuki MI3 i są jak najbardziej oryginalne, poza tym przyszły bez VAT wiec mogę polecić ten sklep.
Rekomendowane odpowiedzi