mondek Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Cześć wszystkim! Ostatnio zaktualizowałem swojego dziadziusia Redmi Pro i teraz mam MIUI 10 by xiaomi.eu 8.9.20. Spoiler Jestem mega słaby w technologie, ale spodziewam się, że inne dane techniczne telefonu są przydatne, zatem podam je tutaj: CPU MTK Heli X20 Android 6.0 procesor 10x2,52 GHz wersja jądra 3.18.22+ numer wersji MRA58K RAM 3 GB Modem MOLY.LR11.W1603.MD.MP.V13.18.P88 Już w poprzedniej wersji ROMu były u mnie problemy z tymi automatycznymi tapetami. Teraz to mam konkret, który nawet sfilmowałem:https://www.youtube.com/watch?v=yJ0ptIFBp80&feature=youtu.be Aplikacja nie działa poprawnie i praktycznie po każdym wybudzeniu wyświetla błąd. Można go "zgłosić", albo "anulować", albo sobie przeczytać treść błędu (załączam zrzut ekranu). A gdy chcę ją po prostu wyłączyć, to mam sytuację jak w filmiku powyżej. Da się coś z tym zrobić? Najchętniej wyłączył bym tę apkę, gdyż nieszczególnie zależy mi na tych tapetach.
mrosi Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi