Oscar Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Witam, W czasie ładowania telefonu zauważyłem ze wskaźnik naładowania ma problem z dojściem do 100%. Dochodzi do 99%a w panelu sterownie pokazuje się informacja ze pełne naładowanie nastąpi za 1 minute.niestety ta minute może trwać i 30 minut i nic się nie zmienia. Czy to może oznaczać jakiś problem z baterią? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
eXclusive Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) po resecie telefonu też nie może pokazać 100? czasami tak jest, nie martw się tym, fizycznie jest naładowana Edytowane 5 Października 2014 przez eXclusive
Oscar Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Po restarcie, albo jak się odlaczy i zaraz podłaczy z powrotem ładowarkę to przeskakuje na 100%. Czyli jak wskazuje 99% i przez dłuższy czas nie przeskakuje na 100% to i tak bateria jest w pełni naładowana? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
przemekamag Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 A w trakcie ładowania masz coś włączone? Wifi? 3G, transmisję danych GPS? Cokolwiek? Bo jeśli tak, to wyłącz te rzeczy i po chwili wskoczy na 100%
Rekomendowane odpowiedzi