Create90 Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 MIUI Global 9.6 Stabilna Witam, szukam rozwiązania problemu z nawigacją Google Maps ale w trybie nocnym. Jak na załączonym obrazku pasek nawigacyjny (3 przyciski) pozostaje biały i przeszkadza bo mocno świeci na biało. Czy jest możliwość zamiany tego koloru z białego na czarny? W ciągu dnia jest ok jak jest biały, ale kiedy robi się noc chciałbym żeby on też był czarny? Plis pomocy. Wiem że mogę użyć "Gesty pełnoekranowe" ale wtedy cały system jest bez tych przycisków, a ja się do nich przyzwyczaiłem. Chyba że się da włączyć gesty pełnoekranowe tylko dla jednej aplikacji? Dziękuję za pomoc
FromWP Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 15 godzin temu, Create90 napisał: Chyba że się da włączyć gesty pełnoekranowe tylko dla jednej aplikacji? A nie da się włączyć automatycznego ukrywania przycisków nawigacyjnych dla danej aplikacji?
Create90 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Da się włączyć funkcję ze przyciski są nieaktywne, ale dalej są widoczne
Rekomendowane odpowiedzi