mtwowo Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Cześć Stoję przed decyzją jaki smarfon zakupić. Dotychczas siedziałem na RN2, ma on już swoje lata - bateria i aparat są niewystraczające. Dlatego chciałbym zaczerpnać waszej opini w co warto pójść. Mi6 / Note3 - troszkę szkoda że są dość szerokie paski u góry i na dole ekranu - przez co w porónaniu z innymi telefonami jest to mniejszy ekran. Mi 8 Se - niby flagowiec ale chyba to samo co RN5 .... // NFC brak , minijack'a brak Zależy mi na dobrym aparacie + baterii, NFC czy mini jack to sprawa drugorzędna. Proszę o pomoc i waszą opinię // Recki na YT to tylko sztuczne cyferki które smarfony są szybsze. Mi5 raczej nie biorę pod uwagę bo koledze zrobił się banan trzymając go raz w tylnej kieszeni i boje się że będzie zbyt delikatny, a nie zamierzam się z nim obchodzić jak jajkiem. Edytowane 11 Września 2018 przez mtwowo
Nezumi Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 16 godzin temu, mtwowo napisał: Mi 8 Se - niby flagowiec To nie jest flagowiec, to jest średniak flagowcem jest Mi8 i Mi8EE/Pro .
Rekomendowane odpowiedzi