mtwowo Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 (edited) Cześć Stoję przed decyzją jaki smarfon zakupić. Dotychczas siedziałem na RN2, ma on już swoje lata - bateria i aparat są niewystraczające. Dlatego chciałbym zaczerpnać waszej opini w co warto pójść. Mi6 / Note3 - troszkę szkoda że są dość szerokie paski u góry i na dole ekranu - przez co w porónaniu z innymi telefonami jest to mniejszy ekran. Mi 8 Se - niby flagowiec ale chyba to samo co RN5 .... // NFC brak , minijack'a brak Zależy mi na dobrym aparacie + baterii, NFC czy mini jack to sprawa drugorzędna. Proszę o pomoc i waszą opinię // Recki na YT to tylko sztuczne cyferki które smarfony są szybsze. Mi5 raczej nie biorę pod uwagę bo koledze zrobił się banan trzymając go raz w tylnej kieszeni i boje się że będzie zbyt delikatny, a nie zamierzam się z nim obchodzić jak jajkiem. Edited September 11, 2018 by mtwowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 16 godzin temu, mtwowo napisał: Mi 8 Se - niby flagowiec To nie jest flagowiec, to jest średniak flagowcem jest Mi8 i Mi8EE/Pro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts