OutSideR Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 na potrzebe watku wlasnie wlaczylem automape najnowsza z najnowszymi mapami...i? fixa zlapal po 8s patrzac na zegarek od momentu wlaczenia sie apki, poza tym nigdy problemu z navi nie mialem, no chyba ze mi ja wczesniej soft wywalal ale juz to naprawione dawno...
pablitto83 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 (edited) Cóż, mi fixa lapie tel blyskawicznie, ale potrafi w trasie, gdzie nie ma nawet drzew, gubic sygnał, bądź zaczyna swirowac i co chwila kaze zawracac, obracając mapą tak jak bym jechal do tyłu. Na wczesniejszym sofcie pomagal reset tel, badz czasem starczalo jak po przycisnieciu przycisku home czyscilem ram. Na romie 41 to nie pomaga. Zobaczymy, dzis sprobuje wyzerowac tel i wgrac od zera wszystko. Testowalem gps test. Jak wylaczalem i wlaczalem gps, fixa lapal po sekundzie. W polu widzenia 9-11 satelit. Tak samo w aucie jak i na zewnątrz, na duzym sklepowym parkingu. Ps. Jestem w UK, ale to nie powinno miec znaczenia Tap tap from HM 1S Edited October 6, 2014 by pablitto83
tosshi2 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Cóż, mi fixa lapie tel blyskawicznie, ale potrafi w trasie, gdzie nie ma nawet drzew, gubic sygnał, bądź zaczyna swirowac i co chwila kaze zawracac, obracając mapą tak jak bym jechal do tyłu. Na wczesniejszym sofcie pomagal reset tel, badz czasem starczalo jak po przycisnieciu przycisku home czyscilem ram. Na romie 41 to nie pomaga. Zobaczymy, dzis sprobuje wyzerowac tel i wgrac od zera wszystko. Testowalem gps test. Jak wylaczalem i wlaczalem gps, fixa lapal po sekundzie. W polu widzenia 9-11 satelit. Tak samo w aucie jak i na zewnątrz, na duzym sklepowym parkingu. Ps. Jestem w UK, ale to nie powinno miec znaczenia Tap tap from HM 1STo nie ma znacznia. To lapie Ci dobrze fixa wiec modul jest sprawny. Najlepiej wgraj czysto wersje 43 i wszystko od nowa, nie przywracaj aplikacji z backupu. Oczywiscie full wipe. Edited October 6, 2014 by tosshi2
pablitto83 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 (edited) Zrobilem. Sprawdze na dniach jak będę gdzieś za miasto jechał Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka Edited October 7, 2014 by pablitto83
tosshi2 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jezeli bedzie Ci dalej szwankowal to cos musi zaklucac dzialanie gpsu. Teraz powinno byc wszystko ok.
Recommended Posts