Artur Zaborowski Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Mam problem z rejestracja chmury Xiaomi. Wyskakuje na końcu rejestracji problem %1$s. Ktoś wie o co chodzi? Tapatalk by Oneplus One
Artur Zaborowski Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 Hm to może być problem. Bo fon w Polsce. A ja nie. Błąd dokładnie tak jak opisałem. Dodatkowo czasami pokazuje że karta SIM nie zarejestrowana. Sieć Red Bull na Playu. Tapatalk by Oneplus OneTelefon Red Note Tapatalk by Oneplus One
Acid Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Ale to jest tylko zle tłumaczenie. %1$s to tylko zmienna. Pojawia się bo w tłumaczeniu jest a faktycznie MIUI usunęło ją z tego miejsca. W praktyce to nic nie znaczy. Musi być znana treść komunikatu (dosłownie). Wysłane z MI4 W
Artur Zaborowski Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 Tapatalk by Oneplus OneTak to wygląda Tapatalk by Oneplus OneJakiś pomysł? Jest możliwość rejestracji chmury na kompie? Tapatalk by Oneplus One
Numb Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Która wersja oprogramowania? Były zmiany w chmurze i starsze nie współpracują...
Artur Zaborowski Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 Szczerze to nie wiem. Na pewno z sierpnia ale która to nie wiem. Telefon mamy a mama w PL. Spytam później. Wiem tyle ze logowalem się na swoje konto i było ok. Natomiast był problem z rejestracja nowego konta.
Rekomendowane odpowiedzi