Robert Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Cześć Dostałem od kolegi SGS2, z oryginalnym androidem na pokładzie (nie przerabiał nic), pyta się czy pomogę mu go 'naprawić'. Objaw jest taki, że jak go włączę to mam ekran z logo samsunga, jak dam vol+ power home to mam ekran logo samsunga, jak dam vol- power home to widzę tryb 'download'. Da radę to jakoś naprawić, czy to już kasztan na śmietnik ?
Numb Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Flash stock ROMu w Odinie? Ewentualnie full wipe w recovery jeśli jest.
Robert Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 Recovery, to chyba miało być vol+ power home, ale nie działa, więc poczytam o tym Odin'ie. Nie wiem tylko jaki tam dokładnie rom siedział, bo się nie odpala i nie mam jak tego zweryfikować. Operatorem przy zakupie był Play.
raf7705 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Na forum polskim samsunga masz poradniki jak flashować odinem krok po kroku. Sciagnij najnowszy oficjalny albo najnowszy play dostępny.
Robert Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 Telefon na baterii i bez nie uruchamia się, może to płyta główna, został mi kasztan Dzięki za chęci
Rekomendowane odpowiedzi