pawrocek Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Hej. Używałem Redmi 2 z zestawem BT. Włączałem zestaw, wykrywał telefon, synchronizował książkę tel. Zestaw sam z siebie obsługuje wybieranie głosowe i po wciśnięciu słuchawki pytał do kogo chcę dzwonić i dzwonił a po przejściu na multimedia odtwarzał muzykę z telefonu. Teraz zmieniłem telefon na Redmi 6 i same problemy. Po włączeniu książka zawiesza zestaw i nie chce się zsynchronizować. Jak wyłączyłem pobieranie książki to wybieranie głosowe nie działa i zestaw nawet nie pyta do kogo chcę zadzwonić. Muzyki też nie odtwarza. Właściwie to nie wiem co z tym począć. Czy to wina nowszego Androida czy o co chodzi. Jakieś sugestie? Pozdrawiam. _____________________________________________________________________ Edit. Udało się. Problemy stwarzała aplikacja Google. Wystarczyło dostać się do ukrytych opcji i ją wyłączyć aby wszystko zadziałało jak niegdyś. I nie chodzi o Google Now tylko o samo Google. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez pawrocek
Rekomendowane odpowiedzi