enjoymentstudio Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Wszystko robisz na swoją odpowiedzialność. Udostępniam pliki, które u mnie działają idealnie od kilku dni, ale każde urządzenie bywa inne, ja mogę tylko potwierdzić, iż u mnie wszystko działa. Aby zacząć instalację musisz mieć odblokowany bootloader. Masz odblokowany jeśli przy uruchomieniu telefonu na dole ekranu masz napis UNLOCKED 1) wszystkie potrzebne pliki: https://1drv.ms/f/s!AkVTF-8LpgdcgdEop3HOFuaDq3TWyw 2) instalujesz TWRP wg. tej instrukcji. Zajmie to 5 minut. 3) po wyłączeniu telefonu z poprawnie zainstalowanym TWRP przytrzymujesz VOL UP + POWER do pierwszej wibracji, wchodzisz w ten sposób w TWRP 4) wybierasz opcję WIPE, uruchom wipe cache/dalvik 5) przechodzisz do opcji INSTALL i wyszukujesz swój plik z obrazem MIUI POLSKA, najlepiej jakby był na karcie pamięci, wtedy wybierasz tylko pamięć zewnętrzną do przeszukania 6) po poporawnej instalacji uruchamiasz ponownie telefon i cieszysz się MIUI POLSKA Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez enjoymentstudio
Grothgar Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Wszystko spoko tylko nie rozumiem sensu tego linku. Po prostu podlinkuj miuipolska.pl/download i link do najnowszego twrp dla maxa 3. Wipe warto robić: data, dalvik, cache
enjoymentstudio Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 no wlasnie nie chcialo mi sie szukac, co zabawne moze sie wydac latwiej i szybciej bylo mi wgrac ten plik na chmurę
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 wie ktos moze gdzie pobiore china roma?
mrosi Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Za mało jeszcze poradników? https://miuipolska.pl/forum/forum/15-tutoriale/ Poza tym, po pierwszej instalacji robi się Format Data (nie mylić w Wipe Data), a po kolejnych nie wykonuje się żadnych Wipe...
Rekomendowane odpowiedzi