JPK Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzisiaj stałem się posiadaczem Redmi Note 5 (4/64), kupiony w proline. Niestety nie wytrzymał nawet 24h bez awarii, może za 5 włączeniem aparatu ten przestał działać - cały czarny ekran, czasem dół się wczytuje a góra jest czarna; telefon tak czy siak nie odpowiada i da się tylko zamknąć aplikację przez przycisk menu. Usuwałem cache, resetowałem do fabrycznych, nic nie pomogło. Czy jest coś co jeszcze mogę zrobić czy pozostaje tylko oddanie na gwarancje? Wersja Android 8.1.0 Wersja MIUI Global 9.6.3.0 | Stabilna Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez JPK
tpawel Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nowy to lepiej nic nie grzebać tylko oddawaj może wymienią na drugiWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
JPK Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2018 W sklepie wymienili mi na nowego od ręki. Możliwe że to jakiś błąd z wersją 9.6.3 - niedługo po tym jak odpaliłem telefon robiłem update, potem zobaczyłem że wyszedł on niedawno. Teraz na pewno się wstrzymam z aktualizacjami.
Rekomendowane odpowiedzi