Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych telefon nie widzi karty SIM. Reset do ustawień fabrycznych wykonany z poziomu systemu MIUI (wersja 9.6 by xiaomi.eu 8.4.26). Telefon miał iść na sprzedaż więc chciałem z niego usunąć wszystko. Wykonałem:

1. Usunięcie konta XIAOMI z telefonu. (nie wiem czy potrzebnie to usunąłem)

2. Ustawienia Fabryczne -> Resetuj telefon.

3. Uruchomiłem telefon bez karty SIM. (teraz pow sadzeniu karty nic się nie dzieje)

Próbowałem już rozwiązań z tej strony https://c.mi.com/thread-350985-1-1.html ale nie pomogło.

Po zalogowaniu na konto XIAOMI (i.mi.com) widzę ten telefon. 

Próbowałem już większości rzeczy ale telefon nie widzi karty SIM. Czy coś źle wykonałem czy po prostu uszkodzony slot???

Jakiś pomysł na sprawdzenie co jest nie tak?

Opublikowano

Próbowałem flashować ale wywaliło błąd. Teraz TEL nie uruchamia systemu tylko wyskakuje okno z FASTBOOT. Można uruchomić TWRP. Czy można z TWRP zainstalować ROM i jaki najlepiej? 

Opublikowano

Zainstalowałem jeszcze raz MIUI wersja 9.6 by xiaomi.eu 8.4.26 z TWRP jak zrobić flasha przez fastboot?? Jakie wersje skąd pobrać? Telefon się już uruchamia. Pomoże ktoś?? 

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

1. Na forum jest dział "Tutoriale" gdzie masz instruckje, dodatkowo masz pełne isntruckje również na stronie miuipolska.pl..

2. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem, który mówi, że nie podbijamy wątków, nie dublujemy postów, a edytujemy wcześniejszą zawartość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...