Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Witajcie!

Kiedyś użytkowałem Redmi Note 3 (pro prime) z polską wersją MIUI. Potem miałem okres bez Xiaomi. Obecnie mam Redmi Note 5 z globalną wersją MIUI, ale mój stary Redmi Note 3, który został w rodzinie, ma już kolejną, [naj]nowszą wersję polskiego MIUI. Ogólnie rzecz biorąc nie pamiętam, która wersja MIUI była wtedy, gdy korzystałem z niej rok czy półtora temu.

Mam pytanie. Otóż wtedy (rok-półtora temu) było tak, że podczas połączenia przychodzącego pod numerem dzwoniącego wyświetlało się w nawiasie poprzednie połączenie (coś w stylu "Ten numer dzwonił do ciebie xx.xx.20xx", albo "poprzednie połączenie - xx.xx.20xx"). Jeżeli ten numer dzwonił po raz pierwszy, nie było żadnego powiadomienia.

Obecnie w żadnej wersji MIUI tego nie ma, nie ma tego też w ustawieniach dealera połączeń. Pod numerem połączenia przychodzącego nic się nie wyświetla.

Czy ktoś wie, co to było i czy można to jakoś przywrócić? Nie ukrywam, że było to doskonałe narzędzie - wiedziałeś, czy ktoś dzwoni do ciebie po raz pierwszy, czy po raz kolejny. Bardzo mi tego w aktualnych wersjach brakuje.

Z góry dziękuję za odpowiedzi i informację!

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie