Bazbo Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Ktoś mnie oświeci o co chodzi, może gdzieś przegapiłem na forum. Jak się używa przedniego aparatu pojawia się pod "tryby" funkcja lustro. Jak się ma ustawione wykrywanie twarzy to pojawia się dziwna ikona korony z jakimś numerem. WTF? Myślałem, że to po prostu odwaraca selfie, ale nie... Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez Bazbo
jarojaro1973 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 No właśnie też to zauważyłem i szukam odpowiedzi. Może ktoś wie i odpowie ?
ozmatox Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 Lustereczko powiedz przecie...kto jest najpiękniejszym na świecie ?Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Peaceul Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ta funkcja ocenia Twój wygląd, ale pewnie działa nalepiej z azjatyckimi twarzami
rock'n'rolla Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Chyba nie. Mam 8,9 a morde mam czystej, białej, słowiańskiej rasy panów 1
rock'n'rolla Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 3 godziny temu, dzidexx napisał: Całkiem dobrze radzisz sobie z j.polskim. Odebrałem solidne wykształcenie
Rekomendowane odpowiedzi