swk20 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Jestem nowy na forum, witam więc Wszystkich. Dzisiaj zaskoczyło mnie dziwne zachowanie X4. Nad ranem wziąłem telefon do ręki zdziwił mnie zegar który stał się czarny (a był biały). Ponadto telefon wyrejestrował się z sieci, tzn, musiałem podać pin do karty SIM. Nie kojarzę żadnej aktualizacji. Co się mogło stać?
stereo0 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 @swk20 siema. Zaraz dostaniesz manto od potężnego moderatora, ale zanim to zrobi to udzielę odpowiedzi na ile umiem. Miui ma taką funkcję, że rozpoznaje lepiej lub gorzej czy tapeta jest jasna czy ciemna i w ten sposób zmienia się kolor między innymi zegara na biały albo czarny. Karta SIM może Ci padać. Jeśli problem będzie się powtarzał to najlepiej wymienić kartę na nową u operatora. Takie rzeczy się zdarzają
mrosi Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi