wyzwolenia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Coraz wiecej stron www posiada wideo w swojej tresci. Niestety nie dość że często nie da sie tego wideo zamknąć i zajmuje prawie polowe ekranu to zużywa transfer. Moze macie jakis sposob aby w przegladarce Internet z MIUI/EU wylaczyc wyswietlanie tego wideo (bez root)? Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez wyzwolenia 1
0 Nezumi Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 spróbuj odpalić w ustaiweniach przeglądarki oszczędzanie danych. 1
0 wyzwolenia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 21 godzin temu, Nezumi napisał: spróbuj odpalić w ustaiweniach przeglądarki oszczędzanie danych. dam znac. Dzieki 21 godzin temu, Nezumi napisał: spróbuj odpalić w ustaiweniach przeglądarki oszczędzanie danych. Masz na mysli Ustawienia-Ogolne-Uzycie danych? Jesli tak przelacznie tego wlasciwie nic nie zrobilo.
0 Nezumi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 57 minut temu, wyzwolenia napisał: Masz na mysli Ustawienia-Ogolne-Uzycie danych? Jesli tak przelacznie tego wlasciwie nic nie zrobilo. Bardziej mi chodziło o apke Internet->zębatka->Użycie danych (przesunięcie suwaczka na ON). U mnie się filmiki przy takim ustawieniu same nie odpalają.
0 wyzwolenia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dnia 3.08.2018 o 14:20, Nezumi napisał: Bardziej mi chodziło o apke Internet->zębatka->Użycie danych (przesunięcie suwaczka na ON). U mnie się filmiki przy takim ustawieniu same nie odpalają. Pisalismy o tym samym w rozny sposob. Sprobuj na tym forum http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1246861 U mnie wlasciwie w kazdym watku jest filmik jak zjade troche w dol. Mozesz sprawdzic? Przegladania typ masz Android?
0 rock'n'rolla Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Z tego co pamiętam to Chrome ma opcję wyłączenia autoodtwarzania filmików na stronach WWW.
0 Nezumi Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 @wyzwolenia przez najblizsze 15 dni nie mam jak sorawdzic opcji przegladarki jestem na sofcie CN, a on jest tak dosc srednio przetlumaczony na ang ;/ ale na przegladarce opera filmiki sie nie odpalaja same 1
0 wyzwolenia Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @rock'n'rolla @Nezumi dzieki. Zatem wyglada ze nie da sie wylaczyc na przegladarce z MIUI
0 rock'n'rolla Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @wyzwolenia niestety, całkiem dobra jest ta przeglądarka ale ma zbyt mało opcji. W Chrome wyłącz multimedia i włącz oszczędzanie transferu to filmiki nie będą się odpalać. 1
0 marcinwuwua Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Mnie też do szału doprowadzają odpalające się filmiki. Dokładnie to nie filmiki a reklamy przed nimi. Sam film trzeba kliknąć aby odtworzyć a reklama pójdzie czy tego chcesz czy nie.
Pytanie
wyzwolenia
Coraz wiecej stron www posiada wideo w swojej tresci.
Niestety nie dość że często nie da sie tego wideo zamknąć i zajmuje prawie polowe ekranu to zużywa transfer.
Moze macie jakis sposob aby w przegladarce Internet z MIUI/EU wylaczyc wyswietlanie tego wideo (bez root)?
Edytowane przez wyzwolenia9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi