Emilo1998 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Cześć,mój xiaomi od wczoraj co jakiś czas gdy jest nie używany się resetuje, z tego co patrzyłem to temp procesora w normie, wirusów nie ma. Nie mam pojecia co to by mogło byc. Prosze o pomoc i pozdrawiam
Lamcza Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 np. wadliwa karta sim a i aktualizcja by ci sie przydała z tego co widze
Emilo1998 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Wyciągnąłem sima i nadal to samo.. Aktualizacja na co dokładnie? Edit 2 sima moze ten 1 ulegl awari dam znać jak coś Edytowane 18 Lipca 2018 przez Emilo1998 2 sim
Emilo1998 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Dalej łapie ścine ekran potrafi sie wybudzic zgasnie i pozniej na nic nie reaguje oprócz restartu, poprzez przytrzymannie power butttona. :/ Choc wyciągnięcie sima pomogło i jak na razie się nie resetuje Edytowane 18 Lipca 2018 przez Emilo1998
Lamcza Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 hehe napisałeś w złym dziale nie zczailem ze to 10 rdzeniowy procesor czyli mediatek powinieneś pisać w dziale dla nota 4 bez x. Przyczyn może być multum proponuje zrobić sobie backup i przywrócić ustawienia fabryczne albo przeflashowac rom moze najlepiej na jakiś odrobinę starszy żeby wykluczyć od razu ze wersja jakiej teraz używasz jest wadliwa i potestować tel bez żadnych dodatkowych aplikacji. Jak problem na czystym sofcie bedzie wystepowal z inna karta sim i bez karty sd w srodku to znaczy, że niestety ale najpewniej jest cos walniete w samym telefonie.
Emilo1998 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Wlasnie padl do konca, ciagle się resetuje widac tylko logo mi Az tak sie nie znam kupilem telefon na allegro pol roku temu było 4x wiec.. Edytowane 18 Lipca 2018 przez Emilo1998
Rekomendowane odpowiedzi