Emilo1998 Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Cześć,mój xiaomi od wczoraj co jakiś czas gdy jest nie używany się resetuje, z tego co patrzyłem to temp procesora w normie, wirusów nie ma. Nie mam pojecia co to by mogło byc. Prosze o pomoc i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 np. wadliwa karta sim a i aktualizcja by ci sie przydała z tego co widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilo1998 Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 (edited) Wyciągnąłem sima i nadal to samo.. Aktualizacja na co dokładnie? Edit 2 sima moze ten 1 ulegl awari dam znać jak coś Edited July 18, 2018 by Emilo1998 2 sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilo1998 Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 (edited) Dalej łapie ścine ekran potrafi sie wybudzic zgasnie i pozniej na nic nie reaguje oprócz restartu, poprzez przytrzymannie power butttona. :/ Choc wyciągnięcie sima pomogło i jak na razie się nie resetuje Edited July 18, 2018 by Emilo1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 hehe napisałeś w złym dziale nie zczailem ze to 10 rdzeniowy procesor czyli mediatek powinieneś pisać w dziale dla nota 4 bez x. Przyczyn może być multum proponuje zrobić sobie backup i przywrócić ustawienia fabryczne albo przeflashowac rom moze najlepiej na jakiś odrobinę starszy żeby wykluczyć od razu ze wersja jakiej teraz używasz jest wadliwa i potestować tel bez żadnych dodatkowych aplikacji. Jak problem na czystym sofcie bedzie wystepowal z inna karta sim i bez karty sd w srodku to znaczy, że niestety ale najpewniej jest cos walniete w samym telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilo1998 Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 (edited) Wlasnie padl do konca, ciagle się resetuje widac tylko logo mi Az tak sie nie znam kupilem telefon na allegro pol roku temu było 4x wiec.. Edited July 18, 2018 by Emilo1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts