Rasalghul Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam! Od trzech miesięcy pojawia mi się kilka razy dziennie komunikat "serwer multimediów pracuje w tle co skraca żywotność baterii". Faktycznie od tego czasu bateria szybko się rozładowywuje. Telefon się grzeje. Zainstalowałem program simple system monitor który pokazuje zużycie procesora ok 50 do 80%. Z reguły 6 rdzeni idzie na 100%. Nie ma znaczenia czy są uruchomione jakieś aplikacje czy nie. Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie daje. Od razu bez zainstalowania jakiejkolwiek aplikacji serwer multimediów wyskakuje i to wszystko co opisałem znowu się dzieje. Dałem telefon do serwisu gwarancyjnego to po blisko miesiącu odesłali że wszystko jest ok.?!? Telefon zakupiony nowy w lutym tego roku. Macie jakiś pomysł? 1
ewaldus70 Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Od tygodnia mam to samo. Znalazł ktoś rozwiązanie?
ewaldus70 Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Pomaga odłączenie karty pamięci. Przez noc zeszło tylko 2%.
Rekomendowane odpowiedzi