Molibz Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Witam. Mam budżet do 900 zł na smartfona. Po przeszukaniu internetu mój typ to Redmi Note 5 5,99' i nie wiem, którą wersję wybrać. DO wyboru mam Redmi Note 5 3/32GB za 899 zł i Redmi 5 Plus 4/64GB za 847 z polskich sklepów. Nie zależy mi na jakości zdjęć, czy minimalnie lepszej jakości muzyki. Chcę, żeby telefon za rok nie zamulał przy włączonym facebooku i przeglądarce. Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Lepszy Note 5. W proline masz wersję 4/64 za 919zł. Ja wczoraj dostałem i jestem bardzo zadowolony, choć muszę się przyzwyczaić do rozmiaru bo wcześniejsze 2,5roku siedziałem na Redmi 3. Jak chcesz żeby nie zamulało i było dość pamięci to lepiej dołożyć do lepszego procka i wziąć te 4/64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molibz Posted July 14, 2018 Author Share Posted July 14, 2018 8 minut temu, fake4r napisał: Lepszy Note 5. W proline masz wersję 4/64 za 919zł. Ja wczoraj dostałem i jestem bardzo zadowolony, choć muszę się przyzwyczaić do rozmiaru bo wcześniejsze 2,5roku siedziałem na Redmi 3. Jak chcesz żeby nie zamulało i było dość pamięci to lepiej dołożyć do lepszego procka i wziąć te 4/64. W tym sklepie jest "Gwarancja sprzedawcy 24 mies" czyli jak coś się z telefonem będzie dziać to mogę wysłać do tego sklepu/ lub zanieść do sklepu stacjonarnego i zrobią to co trzeba? ( wyślą dalej do serwisu itp..) Nigdy nie kupowałem sprzętu ze sklepów internetowych, zawsze na miejscu(mediaexperty i inne) a najbliższy sklep proline mam 70km od domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts