SYLAR Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich, mam problem z sms'ami z banku (bzwbk), doszedł tylko pierwszy, a przy każdej kolejnej próbie wykonania transakcji smsy z banku nie przychodzą. czytałem ze w redrice 1 występuje taki problem, ale wystarczy usuwać odebrane smsy, tutaj niestety nie pomaga, skasowałem wiadomość ale kolejna już nie doszła. nie pomogło też wyczyszczenie danych aplikacji. czy ktoś z was spotkał się już z takim problemem? dodam że na telefonie mam najnowszy system i nie wiem czy problem występował na poprzednich wersjach ponieważ telefon używam od wczoraj. pozdrawiam /////EDIT problem rozwiązany, wystarczyło zmienić ustawienia firewall, teraz nie trzeba nawet usuwać starych sms z banku. temat można usunąć pozdrawiam Edytowane 13 Września 2014 przez SYLAR
ZduneX25 Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi