sebakiller Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Witam serdecznie utworzyłem kopie zapasową w TWRP jest to folder a w nim pliki. Zainstalowałem custom rom dobra przetestowałem go chciałem wrócić na MIUIPolska włączam ADB przekopiowuje ten folder na telefon do /sdcard/DCIM dobra przekopiowało się wchodzę w menedżer plików w TWRP a tam pusto żadnych folderów próbowałem wpisać adb restore ale pisze ze cos not open nie może tego otworzyć macie pomysł jak przywrócić tą kopię?. i Czy właśnie przywrócenie partycji EFS nie uwali IMEI ? bo kiedyś czytałem że ktoś tak miał a zrobiłem backup wszystkiego. Edytowane 4 Lipca 2018 przez sebakiller
sebakiller Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Chyba tak teraz się tak zastanawiałem dlaczego W DCIM a nie w folderze TWRP nie mam tego numeru seryjnego tylko date utworzenia i ten folder to chyba nie problem ?. i Czy Partycja EFS po przywróceniu nie uwali się ?. Przez MTP nie szło bo wyskakiwał błąd że za duży rozmiar pliku. Pozdrawiam Wszystko działa dzięki za pomoc Edytowane 4 Lipca 2018 przez sebakiller
sebakiller Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 @dzidexx szkoda tylko że robiąc format data i wipe wszystkiego backup nie przywraca zapisów z gier i zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi