Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć wszystkim!  Gdzie Waszym zdaniem najtaniej a jednocześnie z najszybszym czasem dostawy kupić Mi Band 3? Gearbest, Banggood, Aliexpress?

Edytowane przez Daro_ufo
Opublikowano (edytowane)

Tam gdzie chcesz, chociażby z "cebulki": https://miuipolska.pl/forum/topic/33427-xiaomi-mi-band-3/?do=findComment&comment=448577

^^ zamówione 16.06, po 10 dniach trafiło do eu i aktualnie w drodze do PL. Nie ma co narzekać i nie trzeba dopłacać za wysyłkę, ogólnie na ten moment paczki z Ali u mnie dochodzą średnio w 2-3 tygodnie, a normalnie przekraczały miesiąc.

Dodane [aliexpress]: Hong Kong Goldway też ma dobre ceny i dużo zamówień, tu znajdziesz za ~$27 + Free Shipping

Dodane [aliexpress]: Mi Band 3 Global Version - jedna z lepszych cen (klik!) lub: tutaj (klik!)

Na GearBest masz Flash Sale z tanim Priority Line - w sumie nie głupie, jednak po przygodach z tym sklepem i ich genialnym supportem, jeśli już brał bym to aby pozbyć się punktów (bodaj na odkurzacz xiaomi v1 przez priority line czekałem skandalicznie długo). Jest w czym wybierać i wcale nie trzeba teraz czekać niewiadomo jak długo.

Dodane [GB]: jakby ktoś chciał kupon na GearBest: DVV8EU23MU ($25.99) lub: HKBAND

Edytowane przez abc00
  • 3 tygodnie później...