TomoS Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Witam. Zauważyłem ostatnio, że w aplikacji YouTube nie mogę streamować w jakości wyższej jak 480p w dodatku obraz jest zniekształcony. Posiadam łącze 250/25 więc to nie jest problem. Testowałem na telefonie Galaxy A5 (2015) i tam normalnie mogę wybrać opcję odtwarzania streamu w 720p. Czyżby Redmi Note 4 był za słaby na streamowanie w 720p? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek.n Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Jedyne co zauważyłem w YT to to ,że każde video startuje w 480p , ale przełączam na wyższą i idzie bez problemu. Były ostatni 2 aktualizacje w krótkim czasie więc sprawdź czy się zaktualizowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoS Posted June 21, 2018 Author Share Posted June 21, 2018 Nie chodzi mi o odtwarzanie innych streamów tylko moje. Mam najnowszą wersję i po zrobieniu testowego streama, gdy go odtworze to mogę wybrać tylko 480p a nagranie jest zniekształcone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek.n Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 W sumie to nie wiem o co ci chodzi. Piszesz ,że YouTube 480. Ja piszę ,że jest ok.... Ty znowu że jakieś moje..... YouTube działa b.dobrze i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoS Posted June 21, 2018 Author Share Posted June 21, 2018 Widzę że ciężko niektórym czytać ze zrozumieniem ale rozumiem, sa upały i czasami człowiek nie myśli. Napiszę jeszcze raz. Odpalam aplikację YouTube, wchodzę w opcję streamowania, transmituję obraz za pomocą kamerki, która znajduje się z tyłu telefonu. Zatrzymuje transmisję i czekam aż się przetworzy abym mógł ją później odtworzyć. Gdy już film jest gotowy, odpalam go i widzę zniekształcenia obrazu i max jakość 480p do wyboru. Mam nadzieję, że teraz wszystko jest zrozumiałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek.n Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 I to jest kwiecisty opis. To w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts