Jump to content

Dziwne reklamy

miroz81

Recommended Posts

Ponieważ mój wyslużony Redmi Note 2 nie nadawał się już do użycia, w końcu kupiłem młodszego brata Redmi Note 4X 4/64

Po sprawdzeniu wszystkich detali na obudowie i w systemie wszystko wydaje się być w porządku a telefon tym, który kupiłem. Pudełko także wskazuje wersję global, wszystko niby ok ale... Nie wiem czy to normalne bo w RN2 miałem soft xiaomi.eu z blokowaniem reklam, ale teraz reklamy niemal uniemożliwiają mi korzystanie z przeglądarek. Czy to systemowa, czy to Firefox czy to przeglądarka Facebooka co chwilę wyskakuje mi jakas upierdliwa reklama której nawet nie da się zamknąć. Jedynym wyjściem jest powrót na poprzednią stronę lub zamknięcie przeglądarki. I tak w kółko. Są to albo reklamy z konkursem albo informujące o zagrożeniu. Dodam, że dzieje się to na przeróżnych stronach: Radio Zet, Komputer Świat, Interia itp.

Wersja Miui 9.5.11.0

Jakieś pomysły o co chodzi? 36fcede1717303625ed44f2003f32db0.jpg3460a48298594625a9b57351940cb97d.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Wejdź na panel sterowania, następnie u góry po prawej stronie zębatka. Na samym dole odznacz.......Pobierz np Samsung internet, taka przeglądarka i w ustawieniach " rozszerzenia" wybierz blokera reklam. 

Zresetuj po wszystkim.

Edited by slawek.n