cecylia Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Cześć . Jestem aktualnie na urlopie.Mam hasło i nazwę sieci . Wszystko ok bo hasło na pewno dobre . Jakość sygnału doskonała.I jeśli łącze się z siecią to mam tylko uwierzytelnianie adresu IP.I koniec nie łączy się.Widzę że to TP-Link . No i taki failure.Próbowałam przez wifi analyzer.Proszę o pomoc . Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Na routerze wyłączony jest serwer dhcp, albo skończyła się pula adresów dla gości. Może restart routera pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecylia Posted June 19, 2018 Author Share Posted June 19, 2018 Na routerze wyłączony jest serwer dhcp, albo skończyła się pula adresów dla gości. Może restart routera pomoże. Dziękuję za wiadomość w ogóle Niestety nie mogę zrobić restartu.Ale jutro koniecznie pójdę z tym do Pani Gospodarz .Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 (edited) Jeszcze sprawdź na telefonie, czy na tą sieć masz adres ip ustawiony statycznie, czy dhcp, powinno być dhcp, wtedy router nadaje Ci adres ip ze swojej puli. Edited June 19, 2018 by wajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecylia Posted June 20, 2018 Author Share Posted June 20, 2018 Jeszcze sprawdź na telefonie, czy na tą sieć masz adres ip ustawiony statycznie, czy dhcp, powinno być dhcp, wtedy router nadaje Ci adres ip ze swojej puli. Tak mam DHCP . Statycznego nie da się za bardzo ustawić .Poza tym to na pewno nie problem routera . Nie mogę go fizycznie zresetować.Ale np zmieniłam nazwę urządzenia i połączył się.Przez chwilę na Wi-Fi analyzer też złapał.Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts