mrosi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Coś chyba nie halo z moim egzemplarzem... Klapka baterii wydaje się być niezbyt dopasowana, w jednym z miejsc, kiedy nawet lekko ją docisnąć, skrzypi niemiłosiernie. Znając jakość wykonania z Pistonek v2 domyślam się, że to nie jest naturalne. Co ciekawe, kupując Note kupiłem dodatkową, czarną klapkę. Ta, pomijając sam fakt jakości wykonania (środkowa kreseczka w literze "m" w logo jest najzwyczajniej krzywo wklejona, a samo logo jest nieestetycznie wklejone), jest o wiele lepiej spasowana. Nic nie skrzypi. I teraz pytania... Czy ktoś miał podobny przypadek? Nie warto chyba wysyłać fona do sklepu, bo gra pewnie nie warta świeczki. Może sklep może dosłać mi oryginalną klapkę? A może można gdzieś dokupić oryginalną pokrywkę? Uprzedzając ewentualne pytania - skrzypienie jest dokuczliwe...
Numb Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Ja i mój kumpel również mieliścmy skrzypiącą fabryczną klapkę, zakupiłem oryginalną w innym kolorze i jest ogromna różnica, ta jest dobrze spasowana i wykonana z lepszego plastiku, widocznie w serii Redmi Xiaomi nie przykłada się do jakości fabrycznych klapek. Wątpię, aby sklep uznał reklamację...
mrosi Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 A możesz mi podać jakiś konkretny link do sklepu, w którym kupiłeś swoją klapkę? Będę dźwięczny
Numb Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Klapkę kupowałem od Lalo, zobacz w dziale giełda
mrosi Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 Heh, Wiadomo, mamy wolny rynek, ale...: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-etui-aluminium-szklo-pokrowiec-i4734206882.html to już przesada... Za podobne zapłaciłem niespełna 30 PLN z pzresyłką z Ali... Masakra...
Rekomendowane odpowiedzi