mrosi Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Coś chyba nie halo z moim egzemplarzem... Klapka baterii wydaje się być niezbyt dopasowana, w jednym z miejsc, kiedy nawet lekko ją docisnąć, skrzypi niemiłosiernie. Znając jakość wykonania z Pistonek v2 domyślam się, że to nie jest naturalne. Co ciekawe, kupując Note kupiłem dodatkową, czarną klapkę. Ta, pomijając sam fakt jakości wykonania (środkowa kreseczka w literze "m" w logo jest najzwyczajniej krzywo wklejona, a samo logo jest nieestetycznie wklejone), jest o wiele lepiej spasowana. Nic nie skrzypi. I teraz pytania... Czy ktoś miał podobny przypadek? Nie warto chyba wysyłać fona do sklepu, bo gra pewnie nie warta świeczki. Może sklep może dosłać mi oryginalną klapkę? A może można gdzieś dokupić oryginalną pokrywkę? Uprzedzając ewentualne pytania - skrzypienie jest dokuczliwe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Ja i mój kumpel również mieliścmy skrzypiącą fabryczną klapkę, zakupiłem oryginalną w innym kolorze i jest ogromna różnica, ta jest dobrze spasowana i wykonana z lepszego plastiku, widocznie w serii Redmi Xiaomi nie przykłada się do jakości fabrycznych klapek. Wątpię, aby sklep uznał reklamację... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 A możesz mi podać jakiś konkretny link do sklepu, w którym kupiłeś swoją klapkę? Będę dźwięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Klapkę kupowałem od Lalo, zobacz w dziale giełda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Heh, Wiadomo, mamy wolny rynek, ale...: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-etui-aluminium-szklo-pokrowiec-i4734206882.html to już przesada... Za podobne zapłaciłem niespełna 30 PLN z pzresyłką z Ali... Masakra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts