Skocz do zawartości

Dzwonienie wyłącznie z drugiej karty SIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, w MIUI nie ma takiej opcji, jedynie w przerobionym Ultimate w Redmi 1 da radę coś zmienić. Też bym tak chciał w stocku, bo wiadomo, że z aero nie zadzwonię.

Opublikowano

Nawet nie chodzi o Aero, mam dwa numery na jednym mam nieograniczoną ilość rozmów, a na drugim mam marny pakiet minut. 99% rozmów idzie z wiadomego numeru.

To trochę straszne, że ROM-y z MTK mają tak znakomite wsparcie społeczności przy tak jeszcze niedawno słabym wsparciu technicznym MTK... Gdy do Redmi 1s mają źródła od brata Moto G (Dual Sim), dokumentację qualcomm-a... jedyne co dostajemy to podmienione aplikacje z MIUI na AOSP z bloatwarem baidu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ooo to działa. Dzięki.. 

Próbowałem dual selektor, gdzie po wybraniu dzwonienia i tak pojawiało się okno z odliczaniem. Tu działa 

Znasz przypadkiem do SMSów jeszcze :P

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam!

Mam pytanie podobne... może lamerskie bo niby wszystko jest w specyfikacji Redmi 1s. Ale chce się upewnić bo dla mnie to ważne wręcz zasadnicze pytanie. Czy tylko jeden slot SIM obługuje GSM a drugi tylko WDCMA. Bo jesli tak to lipa. Ja potrzebuję aby przynjamniej jeden obsługiwał GSM i WDCMA

Edytowane przez cypek2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...