SunTzu Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Nie chce mieć durnego odliczania i za każdym razem wyboru karty SIM. Chcę domyślnie dzwonić z drugiej, a odbierać telefony z obu. 1
joseph999 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Nie ma takiej możliwości. Jedynie w Ultimate masz taką opcję
SunTzu Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) W domyśle MTK (redmi 1) master race? Edytowane 6 Września 2014 przez SunTzu
Numb Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Tak, w MIUI nie ma takiej opcji, jedynie w przerobionym Ultimate w Redmi 1 da radę coś zmienić. Też bym tak chciał w stocku, bo wiadomo, że z aero nie zadzwonię.
SunTzu Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 Nawet nie chodzi o Aero, mam dwa numery na jednym mam nieograniczoną ilość rozmów, a na drugim mam marny pakiet minut. 99% rozmów idzie z wiadomego numeru. To trochę straszne, że ROM-y z MTK mają tak znakomite wsparcie społeczności przy tak jeszcze niedawno słabym wsparciu technicznym MTK... Gdy do Redmi 1s mają źródła od brata Moto G (Dual Sim), dokumentację qualcomm-a... jedyne co dostajemy to podmienione aplikacje z MIUI na AOSP z bloatwarem baidu.
SunTzu Opublikowano 19 Września 2014 Autor Opublikowano 19 Września 2014 Ooo to działa. Dzięki.. Próbowałem dual selektor, gdzie po wybraniu dzwonienia i tak pojawiało się okno z odliczaniem. Tu działa Znasz przypadkiem do SMSów jeszcze
SunTzu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Jakby ktoś miał taki sam problem to sprawę rozwiązała "aplikacja".... "CM"
cypek2 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Witam! Mam pytanie podobne... może lamerskie bo niby wszystko jest w specyfikacji Redmi 1s. Ale chce się upewnić bo dla mnie to ważne wręcz zasadnicze pytanie. Czy tylko jeden slot SIM obługuje GSM a drugi tylko WDCMA. Bo jesli tak to lipa. Ja potrzebuję aby przynjamniej jeden obsługiwał GSM i WDCMA Edytowane 8 Listopada 2014 przez cypek2
igoor1983 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ten co obsługuje wdcma obsługuje również gsm
Numb Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.<br /><br /><i>Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.</i>
Rekomendowane odpowiedzi