p4w6i Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Po zakupie telefonu, nie działa mi sieć wifi... w sklepie play komunikat braku dostępu do internetu, w aktualizacjach tak samo brak internetu, mimo połączenia wifi pokazanego u góry..Na przeglądarce działa, tylko google, face reszta stron brak połączenia wifi... o co chodzi ? Router to funbox 2.0 Edytowane 14 Maja 2018 przez p4w6i
Nezumi Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jeżeli FB/google działa, to masz coś w routerze narobione np. poblokowane porty...
p4w6i Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 1 godzinę temu, Nezumi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jeżeli FB/google działa, to masz coś w routerze narobione np. poblokowane porty... Na to własnie wygląda bo na innym wifi działa wszystko.. Pytanie tylko.. dlaczego na samsungu innych działa a ten biedny xiaomi ma poblkowane porty ? I co mogę z tym zrobić
Nezumi Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 26 minut temu, p4w6i napisał: Pytanie tylko.. dlaczego na samsungu innych działa a ten biedny xiaomi ma poblkowane porty ? Musiałbyś się zapytać producenta routera, dlaczego napisał soft tak, a nie inaczej... 27 minut temu, p4w6i napisał: I co mogę z tym zrobić Zobaczyć, czy na routerze wszystko OK... Musisz tam pogrzebać, nie znam softu w tym routerze, więc jedyne co mogę polecić, to przywrócenie routera do fabrycznych, a to się będzie wiązać z ponowną konfiguracją wszystkiego.
p4w6i Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 Grzebać grzebałem ale aż tak się tam nie znam.. a fabryczne pomogą ?
Rekomendowane odpowiedzi