Ewert82 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Witam. Niedawno kupiłem Redmi 5 plus. Już prawie wszystko ogarnąłem ale nie wiem jak ustawić 5 albo więcej ikon w pasku przełączników (chodzi mi o te ikonki z wifi, latarka, tryb samolot itp. teraz mam 4). Mógłby ktoś pomóc? To mój pierwszy telefon od Xiaomi. Telefon zrootowany najnowsze oprogramowanie.Pozdrawiam.
Bobson Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 46 minut temu, Ewert82 napisał: Witam. Niedawno kupiłem Redmi 5 plus. Już prawie wszystko ogarnąłem ale nie wiem jak ustawić 5 albo więcej ikon w pasku przełączników (chodzi mi o te ikonki z wifi, latarka, tryb samolot itp. teraz mam 4). Mógłby ktoś pomóc? To mój pierwszy telefon od Xiaomi. Telefon zrootowany najnowsze oprogramowanie. Pozdrawiam. Ja mam 5 od początku. Jaki masz telefon?
Ewert82 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 Mam Xiaomi redmi 5 plus (wersja global) i mam 4 a nie 5 niestety.
Nezumi Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi