PatrykLukasik Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Telefon w pewnym momencie użytkowania wyłączył się po czym sam próbuje się włączyć, tzn. w kółko włącza się i wyłącza. Nie reaguje na nic, odpala się do loga MI po czym znowu się restartuję i tak w kółko. Miał ktoś taki problem i wie może jak to rozwiązać? Mam wgrany MIUI Polska, posiadam go około półtorej roku i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Odpalałem go w trybie fastboot kiedy był podłączony do komputera ale to nic nie zmieniło, bo się odrazu restartował.
paeru Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Z poziomu fastboota również się restartuje? U mnie wyglądało to tak, że telefon po lekkim upadku nie włączał się - logo mi, później ciemy ekran i restart, natomiast w trybie fastboot było OK. Suma summarum był to problem z taśmą (coś tam mi w serwisie podlutowali). Przy okazji jeszcze musiałem wymienić baterię, bo okazało się, że również padła - początkowo czasami, a później już zupełnie nie chciała się ładować. Mam wrażenie, że Mi5s Plus to zdecydowanie nie jest udany model...
Recommended Posts