fps Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Wyjaśni mi ktoś jak dany system jest nazywany? Wiem że jest : Global stable - czyli globalna wersja stabilna (okrojone troszkę ale podobno bateria dobrze trzyma) Global dev - tygodniowe wydania globala? Takie biedniejsze miuipolska wydawane co tydzień czyli z błędami? Xiaomi.eu dev - tygodniowe aktualizacje naszej wersji miui Xiaomi.eu stable - tutaj chciałbym spytać czym się różni od dev i jak zainstalować to cudo na mi6. Po "udanej" instalacji w twrp pluło komunikatem że nie ma zainstalowanego systemu :/ Ogólnie doradzi ktoś co wgrać? Zależy mi na czasie pracy na baterii i na Google Pay. @gdyby ktoś chciał mnie skasować za ten post to proszę o jakieś pw czy jest to gdzieś wyjaśnione albo coś w tym stylu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts