Janusz T. Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dzień dobry, Mam kamerkę Mi Home Security 360 i postawiłem ją dosyć wysoko. Problem w tym, że po ustawieniu kamery tak aby "patrzyła" w dół po kilku minutach kamera wraca do ustawień domyślnych i "patrzy" na wprost. Czy jest jakiś sposób aby zapamietała nastawy pozycji soczewki?
piotr.dal Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale skoro masz tą kamerkę to może wiesz czy ma możliwość podążania za poruszającym się obiektem? Taki motion tracking?Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
mcp Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Nie ma, mam też dafang i szczerze mówiąc to dafang to dużo lepszy wybór. A Mi Home Security 360 tak jak ustawie tak jest póki nie zmienię pozycji. Edytowane 18 Maja 2018 przez mcp
mrosi Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi