Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam Mi MIX2 w sieci PLAY i problem z roamingiem krajowym, tzn że jak telefon straci zasięg pierwotnej sieci PLAY to przełącza się na roaming krajowy PLUS lub Orange.

Ale problem jest taki, że już na pierwotną sieć PLAY się nie przełącza automatycznie nawet po wyjściu na teren zasięgu PLAY.

Co może być problemem ? Soft to najnowszy Global. Jako ciekawostka, na Redmi 4X nie bylo takowego problemu.

Edytowane przez blackwood
add phone model
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu wina Play. Sieć szrot. Zapraszam do Kołobrzegu do protestowania tej sieci w sezonie. Internetu nieraz nie da się używać......

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Spróbuj poszukać mmixa2 na ustaw.play.pl lub zadzwoń na obslugę klienta. Mogą zmienić Ci parametry sim aby szybciej lapał play a nie roaming

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przecież w Play roamingu krajowym nie ponosisz dodatkowych opłat za transfer , ale jak Ci to przeszkadza że masz R to zgłoś do operatora, ustawią Ci inny priorytet wyboru sieci, sam nic nie zrobisz.

Opublikowano
Przecież w Play roamingu krajowym nie ponosisz dodatkowych opłat za transfer , ale jak Ci to przeszkadza że masz R to zgłoś do operatora, ustawią Ci inny priorytet wyboru sieci, sam nic nie zrobisz.

Tak zgadza sie poza prędkością netu 1 mb/sec

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...