mrozilla Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie bardzo wiem dlaczego w kalendarzu np. zapisane w kontaktach urodziny wyświetlane są 2 razy. Wchodzę w kalendarz, wybieram dzień z urodzinami i mam przy tej dacie 2 powiadomienia, jedno to zielona kropka i napis NAZWA_KONTAKTU ma urodziny, poniżej ikonka tortu i NAZWA_KONTAKTU obchodzi urodziny. Wszystkie standardowe święta wyświetlają się jako jedna pozycja, tylko urodziny, imieniny wyświetlają się w taki sposób, dlaczego? To norma czy coś jest nie tak? Dodatkowo dodałem kilka dat do kontaktów ale nie pojawiają się w kalendarzu, jest jakiś czas zanim to się doda czy trzeba wykonać jeszcze jakąś czynność poza dodaniem samej daty? Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez mrozilla
kamillm Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi