Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kupiłem kilka dni temu Redmi note 4 4/64 GLOBAL VERSION ( sprawdziłem i tel. wg nr imei jest przeznaczony do polskiej dystrybucji ) i problem polega na tym, że podłączając jakąkolwiek słuchawkę BT obie strony słyszą się z efektem przycinania rozmowy. Czasem mniej czasem bardziej ale generalnie rozmawiać się nie da. Co dziwniejsze taki efekt występuje tylko w jednej lokalizacji. Jest to biuro w którym używałem do tej pory różnych telefonów i nigdy nic takiego się nie działo. Ktoś ma pomysł co to może być i jak się tego pozbyć? Pozdrawiam Rafał

Opublikowano

Czyli albo wymiana routerow w firmie albo wymiana telefonu? Właśnie był u mnie znajomy, używa 4X i nie ma problemu takiego jak w moim telefonie. Wszystko działa czysciutko. Dodam jeszcze, że mam w firmie 4A i z nim też jest problem. 

Opublikowano

Jak piszę bzdury to mnie popraw...RN4 źle wspołdziała z najpopularniejszą częśtotliwością tak? Czyli mogę liczyć, ze ten telefon w większości pomieszczeń firmowych i domów będzie tak działać? 

Opublikowano

faktycznie po wyłączeniu modemu w telefonie lub wymuszeniu 5 Ghz problem znika...no nic, teraz to już kwestia chyba tylko serwisu lub wymiany a Tobie kolego dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja również posiadam mały problem z BT, tzn po sparowaniu telefonu z zestawem głośno mówiącym w samochodzie często oba urządzenia się rozłączają. Jednym słowem znika połączenie bluetooth. Myślałem że to może koliduje z włączoną transmisją danych, ale przy wyłączonej też tracę łączność. Zauważyłem tylko że częściej dzieje się to w dużym zagęszczeniu pojazdów, natomiast po trasie trochę mniej, jakby łapał jakieś silniejsze sygnały i się rozłączał. Nadmienię że korzystając z Samsunga takich problemów nie miałem w samochodzie. Jest na to jakaś rada ,? Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam dokładnie to samo, dodatkowo zamula Wifi i często się przywiesza telefon i sam się wyłącza. Nie znalazłem sam przyczyny dlatego oddam chyba na gwarancję i niech szukają ;/

• 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...