przeeemek Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam. Mam taki problem na redmi 5 plus i miui global 9.5.3.0, że podczas rozmowy wideo, gdy "zejdę" do pulpitu czy gdziekolwiek chociażby do pisania wiadomości to wyłącza się moja kamera i rozmowca mnie nie widzi, tylko słyszy. Wcześniej było tak, że robiło się małe okienko z moim rozmówcą. Ja mogłem np. przeglądać internet i jednocześnie rozmawiać i wszyscy się widzieli. To samo miałem przez moment na redmi note 4, ale nie wiem co wtedy pomogło, czy aktualizacja telefonu, czy aplikacji. Można coś na to zaradzic? Dzięki.
przeeemek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Odpowiem sobie sam. Może komuś przyda się na przyszłość. W ustawieniach aplikacji - "inne uprawnienia" trzeba zezwolić na wyskakujące okna. Domyślnie było to wyłączone.
Nezumi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi