Moreee Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam, Szukam czegoś na wzór włącznika trybu LTE z nakładki samsunga. Urządzenie Mi A1. Android 8.0 Mianowicie mój problem polega na słabszym zasięgu LTE w miejscu gdzie go potrzebuje. Problem rozwiązuje ręczne przestawienie trybu sieci z 4g na 3g i spowrotem na 4g. LTE wskakuje od razu. W związku z częstym zrzutem zasięgu LTE (połowa zasięgu) na dużo słabsze 3G lub pełne E szukam jakiegoś switchera żeby kliknąć 2 razy i żeby zmieniało z 3g>LTE i w drugą stronę. Sklep play przeszukałem. Nie ma tam nic co działa w oczekiwany przeze mnie sposób. Pomijając oczywiście reklamy... Znacie jakiś sposób żeby nie trzeba było grzebać w ustawieniach?
frrancuz Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygery.togglenetworktype
Moreee Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) A jakiś darmowy wariant? Ewentualnie czy nie można tego samemu stworzyć? Edit: "The first and only widget to toggle preferred network type on Android™ 5.0/5.1/6.0/7.0/7.1! With Locale/Tasker support!New: Support for dual SIM/multi SIM devices on Android 6.0 and later." Więc odpada. Poza tym nie wyświetla mi się w telefonie więc jest raczej niekompatybilna z 8.0 Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Moreee
Rekomendowane odpowiedzi