noel20 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam, zrobiłem dziś roota na Redmi 3s. zainstalowałem esExplorer, nadałem mu uprawnienia i zacząłem wywalać zbędne systemowe aplikacje. Z tego co pamiętam to wyrzuciłem Zdjęcia google, filmy play, muzyka play i chyba coś jeszcze. Nic co kojarzy się z działaniem systemu. Po restarcie z dołu ekrany wyskakują non-stop komunikaty, że aplikacja znajdź urządzenie została zatrzymana. Ale oprócz tego jeszcze pamięć kalendarza, bateria i wydajność, sklep play i coś tam jeszcze. Telefonu nie idzie używać. Co ciekawe od około dwóch tygodni, czyli zanim zrobiłem roota i zacząłem cokolwiek kasować miałem takie komunikaty, ale o aplikajci Yellow Pages. Nawet nie wiem co to za aplikacja i co ona robi !! Podpowiedzcie jak przywrócić telefon do stanu używalności i odinstalować bezpiecznie śmieci z systemu. Pozdrawiam Łukasz
Nezumi Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Problem z Yellow już od tygodnia jest naprawiony... A cała reszta, to sam sobie narobiłeś kłopotów...
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi