akej Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam. Piszę ponieważ nie znalazłem rozwiązania powyższego tematu. Mianowicie postanowiłem skorzystać z funkcji blokowania aplikacji. Po wybraniu ustawienia-blokowanie aplikacji włączyłem ją na jednej aplikacji poprzez podanie wzoru oraz odcisku palca, blokada zadziałała. Następnie zdjąłem blokadę z tej jednej aplikacji i postanowiłem ją całkowicie ją wyłączyć. I tu jest problem. Aplikacje nie są blokowane, ale gdy ponownie wchodzę w ustawienia-blokowanie aplikacji muszę ponownie podać wzór jaki wcześniej określiłem i dopiero tam można wejść i pytanie jak to wyłączyć, bu wchodząc w ustawienia-blokowanie aplikacji już nie musiał wpisywać wzoru. Bo kiedy już tam wejdę tzn. w blokowanie dostępu i w prawym górnym rogu wejdę w ustawienia i odznaczę blokowanie dostępu i mam wiadomość że aplikacje już nie będą chronione a twoje hasło zostanie usunięte, i kiedy to potwierdzę, zostaję przeniesiony do ustawień i kiedy ponownie wchodzę w blokowanie aplikacji jestem ponownie poproszony o narysowanie wzoru, nie luguję się na konto xiaomi bo go nie posiadam, czyli pomijam to, dodaję odcisk palca i wracam do punktu wyjścia. Jak z tego wybrnąć ? Jakieś pomysły ? Czy może przywrócenie do ustawień fabrycznych coś temu pomoże ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi