Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi mi5 w 2018?

Pytanie

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad kupnem telefonu xiaomi mi5. Budżet do 1200 zł, preferuje mniejsze telefony

pozdrawiam

Sent from my Moto G4 Plus using Tapatalk

//Nezu: Na tym, forum wymagamy poprawnej interpunkcji, pisowni oraz czytelności postów, które się wstawia. Taptalk i smartfon to nie jest wytłumaczenie.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nowej nie dorwiesz, a używki znajdziesz w połowie tego budżetu pewnie. Czy się opłaca? Sam musisz zdecydować, czy chcesz iść w używanego flagowca, czy w coś nowego.

• 0
Opublikowano

Na Ali jest jeszcze sporo niby nowych, ale raczej to będą refuby. Hardwarowo mi5 da sobie radę spokojnie przez dwa lata, ale pytanie jak te telefony dziś dostępne na Ali są zrobione. Już bezpieczniej kupić choćby mi5s/plus. Plusa wyrwie już koło 240$

• 0
Opublikowano
Dnia 4/1/2018 o 01:45, Enigmo napisał:

Witam

Zastanawiam się nad kupnem telefonu xiaomi mi5. Budżet do 1200 zł, preferuje mniejsze telefony >5,5 cala. Moje pytanie to czy opłaca się jeszcze kupować model mi5 w 2018, z myślą użytkowania go przez +/- 2 lata?

pozdrawiam

Jeśli chcesz bawić się w zakupy w chinach, to niedługo możę się okazać że w tym budżecie dostaniesz mi6. Ja bym sie lekko wstrzymał.