saamed Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Cześć, Mam dosyć dziwny problem z mi6, otóż od jakiegoś czasu nie chciał się telefon odblokowywać. Początkowo myślałem, że to jakieś tymczasowe obciążenie. Natomiast objawy się nasiliły więc przyjrzałem się zjawisku dokładniej. Oto moje spostrzeżenia: Telefon się odblokowuje (ustawiłem dźwięk odblokowania) podświetlenie ekranu działa (w nocy je widać) jak i podświetlenie sensorów można odebrać połączenie jeżeli się pamiętało gdzie mniej więcej była słuchawka - czyli digitizer działa wystarczy telefon uruchomić ponownie i ekran działa jak należy, niestety po wyłączeniu ekranu nie chce się już włączyć można nawet prowadzić rozmowę, a jak czujnik zbliżeniowy wyłączy ekran to już go nie włącza Podsumowując: wygląda jak by nie umiał włączyć wyświetlacza, natomiast czasem po chwili włącza i niby jest git, ale później znowu to samo. Zrobiłem hard reset, trochę jak by pomogło, ale teraz przez 10 min nie mógł znowu włączyć wyświetlacza.... Jakieś sugestie co to może być?
saamed Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ktoś coś? jakiś pomysł? Dodatkowo zauważyłem, że telefon się zawiesza (ekran jak by się zamrażał). Wtedy blokując telefon objawy są takie, że przyciski dotykowe się zaświecają a ekran już nie.
Filo301 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Próbowałeś wrzucić nowy soft przez fastboot?
Rekomendowane odpowiedzi