lukeduda Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Po ostatnim update do MIUI 9.5.1 Global dzieje się dziwna rzecz w moim Xiaomi Redmi 4 Pro - każdy telefon przychodzący do mnie, który nie jest odebrany pojawia się z oznaczeniem "Rejestr blokowanych połączeń", nie mogę prosto oddzwonić na rzeczony numer.Zauważyłem że update do nowej wersji MIUI, włączył domyślnie opcję rejestru blokowanych połączeń - po zauważeniu tego wyłączyłem ją.Mimo wszystko - dalej numery "wpadają" z dziwnym oznaczeniem blokady na listę połączeń - widać to na screenie.
Ptasiek Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Mam dokładnie to samo, myślałem na początku że to zablokowane numery z telemarketingu ale właśnie zadzwoniłem na jeden i okazało się że to normalny numer telefonu
vaPor Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Również dotyka mnie ten sam problem. Gdy dzwoni parę osób pod rząd lub jedna po drugiej trafiają na siebie w tej samej chwili problem przysparza wiele problemów gdyż wszyscy przypisują się do tego rejestru w nim wyświetla się ostatni numer który dzwonił i nie ma możliwości sprawdzić kto dzwonił wcześniej.
klosinska Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Hej i jak rozwiązaliście problem?
samuels Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mam dokładnie ten sam problem!!! Pomocy!!!
Rekomendowane odpowiedzi