Will5on Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Witam. Za kilka dni powinien sie pojawic nowy Mi Mix 2s. zastanawiam sie nad przesiadka z LG G6. Mieszkam w UK i chcialbym zamowic najmocniejsza wersje ceramic z ladowarka indukcyjna. Poniewaz nie chce robic roota(ze wzgledu na obostrzenia mojego banku), zalezy mi na wersji international, ktora bedzie sie samodzielnie aktualizowac OTA. W jakim sklepie zamowic takowa wersje aby nie byla jakos modyfikowana(o tym procederze slyszalem). Z gory dziekuje za porady i przepraszam za brak PL liter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Dnia 27.03.2018 o 13:53, Will5on napisał: Poniewaz nie chce robic roota(ze wzgledu na obostrzenia mojego banku), zalezy mi na wersji international, ktora bedzie sie samodzielnie aktualizowac OTA. Najlepiej z oficjalnej dystrybucji. Albo Mi-home.pl, albo proline.pl, albo sferis.pl. Skądkolwiek kupisz - będziesz miał dwuletnią gwarancję, telefon w wersji globalnej i system Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts