darer Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Nie mogę odblokować bl : mam global dev, włączone db USB, akceptacje na odblokowanie, najnowsze stery, najnowszy mi unlock (uruchamiam jako admin) , z find device usunięte wszystkie inne tel, odblokowywalem przed konfiguracją i po, przeinstalowywalem stery i nic. Za każdym razem zatrzymuje się na 50%. Odblokowalem już z 5tel na tym koncie a teraz lipa. Mam Win 10 64bit. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Konto połączone z telefonem i odczekałeś 72h?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
darer Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Konto połączone z telefonem i odczekałeś 72h?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaKonto połączone ale nie odczekane. Wcześniej odblokowywalem bez czekania bo zgodę mam na tym koncie od.. 3lat Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Zgoda, zgodą ale trzeba czekać 72h od momentu powiązania konta do urządzenia. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaPonadto podobno (nie jestem pewien) są jakieś ograniczenia co do odblokowania urządzenia miesięcznie. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
darer Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Ok dam znać za 48h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts